|
Kategoria: Artykuły spożywcze
Kraj: Polska
 Nowa jogurtowa przekąska
Jogurt z segmentu „śniadaniowy”.
Nowy jogurt MINI LUNCH to produkt o gęstej konsystencji z dodatkiem ziaren pięciu zbóż i nasion słonecznika.
Produkt mleczarni pakowany jest w nowatorskie na naszym rynku opakowanie – zakręcaną saszetkę, co po raz kolejny dowodzi elitarności tego producenta.
Doskonałe połączenie jogurtu i dodatków, jego gęstość i pożywność pozwala zaspokoić „mały głód” niezależnie od wieku konsumenta. MINI LUNCH[...]  Szczegóły...   Historia waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...]  Szczegóły...  Jest to naturalny, prażony i zmielony słód jęczmienny. Stosowany głównie do wypieku pieczywa ciemnego żytniego, pszennego i mieszanego.
Specjalne fazowe prażenie i otrzymana w ten sposób mocna barwa słodu sprawia, że już małe jego dawkowanie zabarwia miękisz i skórkę na dowolny kolor, od żółtawego do brązowego. Dodatkowo zostaje pieczywu nadany przyjemny aromat oraz lekki smak o słodowo-gorzkawej nucie. Słód ten łatwo wchłania wodę (powstały miękisz lepiej utrzymuje[...]  Szczegóły...  Wypróbowana technika nadziewania ciastek
Przeznaczenie:
Urządzenie idealne przy produkcji: ptysi, croissantów, eklerek, pączków, ciactek, rurek, jak również do uzupełniania pojemników różnymi masami. Maszynę można używać zarówno do każdego kremu cukierniczego jak i dżemu.
Zalety naszych nadziewarek:
* całość wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
* napęd pneumatyczny - odporność na przeciążenia
* cicha i bezawaryjna praca
* podgrzewany lej[...]  Szczegóły...  JOVI Sport Line 250g
Smaki: truskawkowy, limonka, maracuja z nektaryną.
GUARANA – naturalny wyciąg z ziaren krzewu guarana (Paulinia cupana) rosnącego
w dorzeczu Amazonki w Ameryce Południowej. Napoje z guaraną wytwarzane są już od kilku stuleci i dają zadziwiające efekty: przywracają energię, poprawiają kondycję, zwiększają zdolność do dużego wysiłku. Bardzo korzystnie działają na nasz poziom cholesterolu, poprawiają trawienie, wzmacniają odporność oraz zdolność[...]  Szczegóły...   Historia waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...]  Szczegóły...  Zalety naszej wywrotnicy:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* wygodna obsługa - zautomatyzowamy pulpit sterowniczy
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* moc zainstalowana - 1,5 kW
* ciężar - 700 kg
Wywrotnica współpracuje z wózkami o wymiarach:
Szerokość -800mm
Długość -900mm
Wysokość -2200mm[...]  Szczegóły...  Jogurt Vita-plus 4x100 g
Vita plus zawiera w swoim składzie najskuteczniejszy szczep bakterii probiotycznych, Lactobacillus acidophilus NCFM. Został on wyizolowany i przebadany w laboratorium badawczym Uniwersytetu Północnej Karoliny w Raleigh. Jego pozytywne działania na organizm człowieka zostało potwierdzone i bardzo wysoko ocenione przez w/w Uniwersytet. Wyizolowanie szczepy bakterii zachowują się jak naturalne antybiotyki, wpływają pozytywnie na mikroflorę jelit co jest ważne[...]  Szczegóły...   Historia waty cukrowej swymi korzeniami sięga XVI wieku, gdzie we Włoszech była przysmakiem jedynie dla wybranych.
Działo się tak, ponieważ nie znano jeszcze żadnego urządzenia do jej produkcji. Wszystko zmieniło się w 1897 roku. Wtedy to William Morrison i John Wharton wynaleźli maszynę do produkcji waty cukrowej. Nareszcie dotarła do większego grona smakoszy. Z biegiem lat zaczęto produkować coraz więcej urządzeń do produkcji waty cukrowej, dlatego stała się przysmakiem wielu[...]  Szczegóły...  Zalety naszych wywrotnic:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* dostępna również wersja stacjonarna
* wygodna obsługa - pilot na przewodzie
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* produkowane wersje: prawa lub lewa
* moc zainstalowana - 3 kW
* ciężar - 450 kg [...]  Szczegóły...
|
|